Fullmåneyoga - Fre 17:e dec 17:30

Pris: 299kr
Datum: Fredag 17:e december
Tid: 17:30 - 19:00 (90min)
Plats: Studion
Lärare: Jenna & Natasha
Språk: Svenska

Bra att veta:
På studion ingår lån av yogamatta, bolster, block och filt.

Klassbeskrivning:
Hösten är för många av oss en riktig nystart på många områden i livet, men för att kunna öppna upp för nytt, behöver vi först skapa plats och utrymme för detta att ske. Hur klyschigt det än må låta är det också svårt att släppa in det som är nytt och härligt om vi först inte släpper taget om gamla mönster, tankebanor och sådant som inte längre gynnar oss. 

Att arbeta efter månfaser är ett fantastiskt sätt att komma närmre naturens cykler och vi kan gynnas av att använda dem - utefter vad vi vill åstadkomma i livet. Fullmånens energier gör det extra gynnsamt för oss att bland annat släppa taget om det som vi inte längre vill lämna plats åt och förlåta sådant som fortfarande är oförlåtet men som stjäl vår energi och hindrar oss från att gå vidare. 

Under denna fullmåneklass tillsammans med Natasha & Jenna kommer därför vår huvudintention att vara i linje med fullmånens kraftfulla energier där vi tillåter transformation att äga rum. Klassen inleds med ca 45 minuter yinyoga där Natasha kommer att guida dig i väl utvalda och stillsamma positioner.

Du kommer att få komma ner i varv - komma in i kroppen och fokusera på att lösa upp stagnerad energi och eventuella blockeringar. Resterande 45 minuter kommer du att guidas av Jenna i Wim Hof inspirerad breath-work som vi utför liggandes till musik. 

Klassen avslutas med en lång vila. Ta gärna med papper och penna. Den som vill kommer ges möjlighet att skriva ner det som behöver läkas, förlåtas och transformeras.

Ta gärna med varma kläder då vill lätt kan känna oss frusna vid djup avslappning. Vi öppnar upp för detta utrymme med intentionen att du skall känna dig empowered och full av bubblande kraft vid klassens slut.

Varmt välkomna,
Jenna & Natasha

 
 
 

BETALARE

E-post
Personuppgifter

DELTAGARE

Förnamn

Efternamn

Ibland händer det som inte får hända - och kanske just inför det efterlängtade evenemanget.

Vår avbeställningsförsäkring är en frivillig försäkring som kan köpas i samband med denna bokning.

Villkor:
Avboka (oavsett skäl) senast 60min innan start och få tillbaka hela avgiften på 299kr.